Carieră

02 iunie 2023

Anunț Recrutare

Asocatia pentru Dezvoltarea Economiei Sociale Fortunatis, organizează concurs de recrutare Formator curs Competente Sociale si Civice in cadrul proiectului Dezvoltare durabila la nivel local . SIPOCA/MySMIS: 886/151245


Descarcă Anunț Recrutare Complet


23 iunie 2022

Anunț Recrutare

Asociația pentru Dezvoltarea Economiei Sociale-Fortunatis organizează un concurs de recurate experți în cadrul proiectului Dezvoltare durabila la nivel local SIPOCA MySMIS 886/152245. Proiectul seimplementează în Miecurea Sibiului, pe o durată de 14 luni.


Descarcă Anunț Recrutare Complet


Descarcă Procedura de Recrutare

Asociația pentru Dezvoltarea Economiei Sociale-Fortunatis publică decizia de selecție în cadrul concursului de recrutare experți în cadrul proiectului Dezvoltare durabila la nivel local


Descarcă Decizie Anunț Recrutare Complet


Descarcă Procesul Verbal privind selectia Dosarelor

Știri

20 june 2017

Stirea 1

Partenerii din cadrul proiectului ”Dezvoltare integrată în comunitatea marginalizată din Miercurea Sibiului”, Asociația pentru Dezvoltarea Economiei Sociale-Fortunatis și Global Commercium Development SRL au desfășurat o întâlnire de lucru, în data de 08.08.2018, în cadrul căreia au fost abordate aspecte privind furnizarea serviciilor de ocupare și modalitățile prin care se va realiza animarea comunității și implicarea potențialilor beneficiari în proiect.

20 jan 2018

Stirea 2

În data de 09.08.2018, s-au desfășurat activități de informare a potențialilor beneficiari cu privire la sprijinul acordat pentru accesul și menținerea pe piața muncii în cadrul proiectului ”Dezvoltare integrată în comunitatea marginalizată din Miercurea Sibiului”. La acestă activitate au participat 15 potențiali beneficiari din orașul Miercurea Sibiului, iar cei mai mulți dintre ei și-au exprimat dorința de a participa la activitățile proiectului, în special la cele care prevăd sprin pentru accesul pe piața muncii și formare profesională.